top of page
Tarrassen Header

DÉ SPECIALIST IN DE AANLEG VAN UW TERRAS IN KAPELLEN, BRASSCHAAT, SCHILDE, SCHOTEN, STABROEK EN OMGEVING

Kies voor niets minder dan voor kwaliteit en vakmanschap!

VAKANTIE IN EIGEN TUIN, OP EEN PRACHTIG TERRAS VAN MEES S

Van uw tuin een sfeervolle, gezellige plek maken? Ga voor een prachtig terras als verlengstuk van uw woning! Uw buitenproject wordt een succes met Mees S. Hierbij zorgen we voor een vlekkeloos verloop van uw outdoor opdracht, waarbij we gemaakte afspraken nakomen en een onklopbare prijs/kwaliteit nastreven. Dankzij onze jarenlange ervaring in het aanleggen van terrassen in heel Noord-Antwerpen en ver daarbuiten, gaan wij keer op keer voor een geslaagd eindresultaat.

Sander Mees

De aanleg van uw terras door perfectionisten

Met Sander Mees kiest u resoluut voor een stielman die een grote vakkennis aan de dag legt. Een terras met onderhoudsvriendelijke keramische tegels, een terras in natuursteentegels met een authentiek karakter, betontegels of betonklinkers voor een strakke of juist rustieke uitstraling, kasseien of kleiklinkers die uw tuin klasse geven, u beslist. Wij plaatsen terrassen met klinkers en tegels in alle mogelijke stijlen, uiteraard steeds volgens de kneepjes van het vak! Advies nodig voor de beste keuze? Ook dat geven wij u graag.

  • Bezoek ter plaatse: Wij komen graag bij u langs om de werken op te komen meten, bieden u passend advies op maat van uw persoonlijke situatie en stellen een correcte en duidelijke offerte op.

  • Allround vakman: Voor de aanleg van uw terras zorgen we voor een totaalaanpak, inclusief de nodige grondwerken.

  • Klantentevredenheid: Wij zetten alles op alles om uw wensen te realiseren en gaan voor niets minder dan een uitstekende klantenrelatie.

  • Op alles voorzien: Grote en kleine projecten kunnen wij moeiteloos aan. Dankzij een ervaren team dat van aanpakken weet, een meewerkend zaakvoerder en een recent machinepark gaan we elke uitdaging aan.

  • Oog voor afwerking: We staan bekend om onze perfectionistische afwerking en gaan niet weg voor we alles proper achterlaten.

Terras gemaakt door uw vakman Sander Mees
Sander Mees

Tijd voor een nieuw terras? Dan bent u bij Mees S. aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

bottom of page