top of page
rioleringswerken header

RIOLERINGSWERKEN IN KAPELLEN, BRASSCHAAT, SCHILDE, SCHOTEN, STABROEK EN OMGEVING

Kwaliteitsvolle afvoer voor een gezonde woning.

RIOLERINGSWERKEN, EEN VAK APART

Uw riolering is misschien niet direct zichtbaar, maar een goede werking is onmisbaar voor de volledige gezondheid van uw woning. Zo kan een probleem in uw waterafvoer structurele schade veroorzaken. Denk maar aan insijpelend vocht, water dat niet meer doorloopt, een muffe geur in huis of een natte kelder, met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunt u deze problemen voor zijn of kunt u erger voorkomen: door te investeren in een duurzame, betrouwbare en doeltreffende riolering.

De oplossing voor al uw rioleringsnoden

Rioolproblemen kunnen diep verborgen zitten. Rioleringswerken kunt u maar beter overlaten aan een professional met kennis van zaken. Reken op Sander Mees uit Kapellen, uw vakman voor rioleringswerken in heel Kapellen, Brasschaat, Schilde, Schoten, Stabroek en elders in Noord-Antwerpen. Aan een scherpe prijs en met een weldoordachte uitvoering, jarenlange ervaring en onklopbare service gaan we elke rioleringsklus aan.

Sander Mees

Van rioolrenovatie tot nieuwe aansluiting

Mees S. beschikt over alle mankracht, knowhow en materiaal om uw rioleringswerken volgens de regels van de kunst uit te voeren:

  • Afvalwater en regenwater scheiden

  • Een bestaande riolering herstellen

  • Nieuwe riolering aanleggen

  • Afvoerleidingen voor keuken en badkamer voorzien

  • Septische putten en waterputten plaatsen

  • Ruimen van beerputten

CTA footer
Sander Mees

Rioleringswerken laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

bottom of page