Aannemer verbouwingen (Kapellen) Sander Mees: ervaring en vakmanschap in renovatiewerken

Aannemer verbouwingen nodig in de regio Noord-Antwerpen? Sander Mees in Stabroek voert al uw renovatiewerken uit. Ons team beschikt over de knowhow én de flexibele service voor het vakkundig uitvoeren van:

• kleine renovatiewerken

• grote verbouwingswerken
• bouwen van een aanbouw
• volledig strippen van uw woning
• ruwbouwwerken
• metselwerken
• …

Kortom, bij Sander Mees zit u goed voor alle mogelijke renovatiewerken in Noord-Antwerpen. 

Neem snel contact op!

Mees S. bvba verbouwingen
Mees S. bvba verbouwingen
press to zoom
1/7

Kleine verbouwingen of grote verbouwingen? Vertrouw op uw aannemer renovatiewerken

Met aannemer verbouwingen Sander Mees zet u meer dan 20 jaar ervaring aan het werk. En dat merkt u vanaf het eerste moment. U wordt ondersteund met advies op maat van uw project, zodat u al van bij de start de juiste keuzes maakt.

Als zelfwerkend zaakvoerder neemt Sander Mees uw werken van a tot z in handen. Hij is uw aanspreekpunt op elk moment, waardoor u vlot een antwoord krijgt op elke vraag. Dat is uw garantie op een vlotte service - maar ook op het maximaal benutten van uw mogelijkheden én een vlekkeloze uitvoering en oplevering.

Totaalrenovatie, badkamerrenovatie en keukenrenovatie

Wilt u een totaalrenovatie laten uitvoeren, of zijn uw keuken en badkamer dringend aan vernieuwing toe? Wat uw wensen ook zijn, onze medewerkers beschikken over de kennis om uw werken perfect uit te voeren. Van de selectie van de materialen tot de perfecte plaatsing ervan, we streven steeds naar uw volledige tevredenheid.

Wilt u op voorhand al een goede inschatting kunnen maken van het eindresultaat? Goed nieuws, Sander Mees bezorgt u bij uitvoering van de werken een 3D-simulatie. Op die manier zet u uw renovatiewerken op punt nog voor de eerste vakman bij u over de vloer komt.

Aannemer verbouwingen nodig in Noord-Antwerpen?